Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

maandag 9 december 2019

Vanaf 1 januari 2020 is Piet Paulusma de vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar is hij zowel op radio als televisie te horen en te zien.

Piet zal elke werkdag aan het eind van de 'Tijd voor MAX'-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. Buiten het seizoen van 'Tijd voor MAX', blijft 'Piets Weer' te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur.


Ook is vanaf het nieuwe jaar 'Piets Weer' elke werkdag rond 12.30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 5: van maandag tot en met donderdag in 'Haandrikman!' en op vrijdagen in 'TinekeShow'.

Weerman Piet Paulusma: 'Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ligt bij het brengen van het weer, dat ik dit landelijk op radio én tv kan blijven doen, bij een omroep waar ik mij nu al thuis voel, is geweldig!'

MAX-directeur Jan Slagter is blij met de komst van Piet: 'Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. Hij is helemaal op zijn plaats hier bij Omroep MAX.'

Op dinsdag 10 december, vanaf 17.10 uur, zijn Piet en Jan te gast in 'Tijd voor MAX' om vooruit te blikken op de weerberichten van Piet bij MAX.

'Piets Weer' is vanaf 2020 elke werkdag rond de klok van 17.55 uur te zien op NPO 1. Behalve op 1 januari, dan om 17.05 uur.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers