'Piets Weerbericht' vanaf donderdag 2 januari bij MAX

woensdag 1 januari 2020

Vanaf donderdag 2 januari 2020 is Piet Paulusma de vaste weerman van MAX. Hij presenteert vanaf dan elke werkdag in 'Piets Weerbericht' een weerreportage vanuit de regio op NPO 1.

Ook zal hij vanaf 2 januari het weerbericht verzorgen in MAX-programma’s op NPO Radio 5. Vanaf dinsdag 14 januari 2020 is 'Piets Weerbericht' ook te lezen in MAX Magazine en op MAXVandaag.nl.


'Piets Weerbericht' is elke werkdag aan het eind van Tijd voor MAX te zien op NPO 1, rond 17.55 uur. Op werkdagen waarop 'Tijd voor MAX' niet te zien is, gaat 'Piets Weerbericht' door. Zijn radioweerbericht is van maandag tot en met donderdag te horen om 12.15 uur in Haandrikman! op NPO Radio 5. Op vrijdagen verzorgt hij op hetzelfde tijdstip en op dezelfde zender het weerbericht in 'TinekeShow'.

In MAX Magazine krijgt Piet vanaf 14 januari een eigen pagina. Met daarin wekelijks een variatie aan weernieuws en -voorspellingen. Hoofdredacteur Peter Contant is verheugd met Piets komst: 'Piet Paulusma is met Piets Weerbericht een verrijking voor ons blad. Zijn inspirerende manier van vertellen over het weer past heel goed bij onze lezers.'

Ook op MAXVandaag.nl, dé nieuwssite van MAX, zal 'Piets Weerbericht' te volgen zijn.

'Piets Weerbericht', vanaf 2 januari elke werkdag om 12.15 uur op NPO Radio 5 in 'Haandrikman!' en 'TinekeShow'. Elke werkdag rond 17.55 uur op NPO 1 en vanaf 14 januari in MAX Magazine en op MAXVandaag.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers