Prime Video breidt aanbod 'Jiskefet' uit

vrijdag 10 april 2020

Onlangs kwamen de eerste 75 afleveringen van 'Jiskefet' beschikbaar op Prime Video, met onder anderen De Lullo's, Debiteuren Crediteuren en de nooit eerder uitgebrachte afleveringen van De Heeren van de Bruyne Ster.

Van 1990 tot 2005 waren de afleveringen te zien op Nederlandse televisie en vanaf nu is seizoen een tot en met elf beschikbaar op Prime Video.


Voor de echte fans kan de pret niet op, want naast de 75 al beschikbare afleveringen wordt het aanbod nu aangevuld met o.a. De Dierenwinkel, Reclame bureau Multilul, De Skybox en De Perkse Diep. Deze klassiekers vallen in smaak en een sketch was ook al te zien bij Troost TV van DWDD op 19 maart.

Van De Lullo’s met Kamphuijs, Kerstens en Van Binsbergen tot de asociale avonturen van de proleten Johnny & Willie; je vindt het vanaf nu allemaal op Amazon Prime Video. 'Jiskefet' werd gemaakt door Michiel Romeyn, Kees Prins en Herman Koch.

Persbericht Bobbery Amsterdam/Amazon Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers