Prinses eist 25.000 van Talpa

maandag 10 april 2006

De 'afvallige' prinses Margarita de Bourbon de Parme eist via haar advocaat 25.00 van commerciële zender Talpa. Het programma 'Barend en Van Dorp' maakte de omroep de transcriptie van een ruzie tussen de prinsen en koningin Beatrix publiek. Het televisieduo zou de tekst anoniem in de bus hebben gekregen.


lass=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Margarita eist nu een schadevergoeding omdat ze pijn heeft geleden en omdat het een inbreuk is op haar privacy.  De tekst, waarin de royals elkaar steken onder de gordel geven, bevatten allerlei "wat we herkenden", aldus haar advocaat.

 

Margarita is de dochter van prinses Irene, zus van koningin Beatrix. Ze heeft geen recht op de troon, omdat Irene zonder officiële toestemming van de Staten-Generaal huwde met de Spaanse prins Carlos Hugo de Bourbon de Parma, toen Spaans troonpretendent.

 

Bron: dvhn.nl

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers