Programmamakers gezocht voor 'BNN University'

woensdag 16 september 2009

Enthousiaste radio- en tv-talenten kunnen zich weer aanmelden voor 'BNN University', het opleidingstraject van BNN. Gemotiveerde creatievelingen tussen 17 en 23 jaar krijgen bij BNN de kans zich in één jaar tijd te ontwikkelen tot allround programmamaker voor radio of tv.

Daarbij is het niet van belang dat kandidaten ervaring hebben in de wereld van de media. BNN is op zoek naar mensen die risico's durven nemen, humor hebben en er helemaal voor willen gaan. De fijne kneepjes van het vak leren ze door deel te nemen aan workshops van professionals van binnen en buiten BNN en door mee te werken aan verschillende BNN-programma's.


Dat 'BNN University' een opstap naar een glansrijke radio- of tv-carrière kan betekenen, bewijzen onder andere Filemon Wesselink en Dennis Storm. Buiten deze bekende gezichten zijn er nog veel meer mensen die nu achter de schermen radio- en tv-programma's maken ooit begonnen bij 'BNN University' zoals bijvoorbeeld Jan Willem van Zoest (Radio 1-verslaggever).

Aanmelden voor de interne opleiding van BNN kan tot 2 november 2009 op bnnuniversity.bnn.nl. Na een selectieronde in januari starten de zestien meest veelbelovende talenten met een stoomcursus van een week. Daarna zijn de studenten gemiddeld twee dagen per week bij BNN aan het werk. De opleiding duurt een jaar. Iedere drie maanden vindt er een evaluatie plaats om te kijken of de student bij BNN kan blijven.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers