Qmusic breidt uit in de Randstad met nieuwe zender

zondag 8 maart 2020

Radiozender Qmusic komt in samenwerking met Radio Limburg B.V. in de Randstad met een regionaal themakanaal. Het kanaal heet 'Qmusic Non-stop Maximum Hits'.

Programmadirecteur Dave Minneboo laat weten: 'Met deze extra frequentie bieden we naast onze landelijke zender lokaal een extra non-stopkanaal met maximum hits. We bekrachtigen zo onze claim op hitmuziek en het vormt een mooie aanvulling op ons landelijke en digitale aanbod.'


Het gaat hierin om het zogenoemde B05 radiokavel met bereik in onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en Haarlem. In totaal gaat het om een bereik van bijna 17% van de Nederlandse bevolking.

De afgelopen week werd om warm te draaien elke dag een andere artiest uit het dekkingsgebied in het zonnetje gezet. Na Maximum Hazes, Maximum Maan, Maximum Kensington, Maximum Kris Kross Amsterdam en Maximum Armin, wordt het nu een hitstation voor iedereen, met iedere dag Maximum Hits.

Qmusic Non-stop Maximum Hits is te horen op de onderstaande frequenties:

Amsterdam: 95.7 FM
Den Haag: 95.6 FM
Rijnland: 95.9 FM
Utrecht: 103.4 FM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers