'Raising A F***ing Star' donderdag te streamen op Hayu

woensdag 7 september 2022
Foto: hayu - © Media Tornado 2022

Van de catwalk tot de muziekstudio, 'Raising a F***ing Star' onthult een kijkje achter de schermen op de weg naar roem, vanaf 8 september te streamen op Hayu.

Deze docuserie volgt vier gezinnen met ouders die fanatieker zijn dan hun kroost als het gaat om beroemd worden. Met de opkomst van sociale media is beroemd worden meer toegankelijk dan ooit, maar de concurrentie is heviger. Deze podiumouders doen er alles aan om van hun kinderen de grootste naam van de volgende generatie te maken.


Ontmoet de families:

De familie Shen
In Orange County, Californië, proberen de zusjes Chacha (10) en Kennie (15) beroemd te worden in de entertainmentindustrie met behulp van hun moeder Sam en vader Phil. Sam is de CEO, evenementenplanner en manager van het gezin. Ze is een voormalig wedstrijddanseres die haar danscarrière opgaf en nu al haar dromen in haar kinderen steekt. Sam beheert de carrières van haar dochters en hun aanwezigheid in de sociale media. Hun acteer-, dans-, modellen-, en zangkunsten hebben een indrukwekkende following opgebouwd. Wanneer de jongere Chacha, die in haar 'gouden jaar' zit als kinderster, meer kansen begint te krijgen dan haar oudere zus, waaronder een videoclip en een optreden in 'Access Hollywood', komt Sam in een moeilijke positie terecht. Ze wil haar kinderen evenveel aandacht geven, niet alleen als moeder, maar ook als manager.

De familie Brooks
Kia Brooks, de moeder van vier kinderen, is de ‘momager’ en de lijm die haar familie bij elkaar houdt. Naast haar werk als ondernemer in Atlanta geeft Kia leiding aan de aankomende grote basketbal en hiphop ster, haar 17-jarige dochter Flau'Jae Johnson. Flau'Jae is opgegroeid in de rapwereld en wil de erfenis van haar overleden vader, rapper Camoflauge, voortzetten. Haar talent komt niet alleen achter de microfoon tot uiting. Ze is daarnaast ook een geweldige basketbalspeelster die in de herfst naar LSU gaat. Kia's oudste zoon, Tray, wil ook doorbreken in de muziekindustrie, maar vindt dat zijn moeder te toegewijd is aan Flau'Jae's carrière om de zijne in goede banen te leiden. Met een deal van een platenlabel op zak voor Flau'Jae en een meningsverschil met Tray, moeten Kia en haar kinderen leren om zaken niet in de weg te laten staan van het gezin.

De familie Benson/Dedman
Cool Benson en Kelly Dedman, geliefden van de universiteit van Kentucky, voeden dochter Daelyanna op in Los Angeles in de hoop dat ze de volgende bekende naam wordt. Daelyanna is 10 jaar oud en nu al een acteur, zangeres en danseres met ervaring in theater- en filmproducties. Als ‘dadager’ wil Cool, een voormalige nationale cheerleader en artiest, Daelyanna alle aanmoediging geven om haar dromen na te jagen die hij als kind niet heeft gekregen. Maar als het vader-dochter duo samen aan projecten werkt, moet Cool de balans vinden tussen manager en ouder zijn, en ook leren om de schijnwerpers te delen.

De familie Bunevacz
De 18-jarige Breanna, geboren en getogen in Californië, is een ‘girl next door’ en supermodel in wording. Opgegroeid achter de hekken in Calabasas, heeft Breanna de begeleiding en steun van haar moeder Jessica. Jessica is een voormalig model dat op 16-jarige leeftijd begon te werken en liet haar carrière op de Filipijnen achter en verhuisde naar de Verenigde Staten om een fulltime moeder te worden. Jessica ziet haar eigen verhaal in haar dochter en is vastbesloten om Breanna te begeleiden naar een succesvolle en lucratieve carrière als model. Nu de kansen zich aandienen, probeert Jessica haar dochter in de juiste richting te sturen, want haar gebrek aan enthousiasme en onverschillige houding kunnen haar ervan weerhouden het volgende niveau te bereiken. Wanneer een moeilijke situatie het gezin dwingt om drastische levensveranderingen te overwinnen, moet het gezin harder werken dan voorheen om elkaar te steunen.

'Raising A F***ing Star' wordt geproduceerd door World of Wonder met Randy Barbato, Fenton Bailey, Tom Campbell, Darren Ward, Adam Karpel en Shannon Wilson als uitvoerende producenten.

'Stream Raising A F***ing Star' op Hayu vanaf 8 september, dezelfde dag als de VS.

Persbericht Media Tornado/hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers