Ridder van Kooten nieuwe presentator 'Kinderen voor Kinderen'

zondag 8 september 2019
Foto: BNNVARA - © Wiebke Wilting 2019

Ridder van Kooten is het nieuwe gezicht van het bekende tv-programma 'Kinderen voor Kinderen op weg naar De Grote Show'.

De 6-delige televisieserie waarin de koorkinderen worden gevolgd in hun voorbereidingen op de live concerten in Rotterdam Ahoy is vanaf 28 september elke zaterdag te zien om 10.00 uur bij BNNVARA op Zapp.

In elke aflevering van 'Kinderen voor Kinderen op weg naar De Grote Show' neemt Ridder van Kooten de kijkers mee in het leven van één van de koorkinderen, die zich voorbereidt op de grote liveshows in Rotterdam Ahoy op 25 en 26 oktober. In de reeks zien we o.a. hoe vlogger Enzo Knol de kinderen uit het koor verrast met een sportieve uitdaging, hoe koorlid Timme de allereerste testrit mag maken in een gloednieuwe achtbaan en hoe het koor een verrassingsoptreden verzorgt in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. In iedere uitzending staat een nieuwe hit van de Kinderen voor Kinderen cd 40 centraal.

De TV-registratie van de grote show in Rotterdam Ahoy wordt uitgezonden op zaterdagavond 9 november om 19.25 uur en de herhaling op zondagochtend 10 november op Zapp.

Multitalent Ridder is onder andere bekend van zijn acteerrollen in 'Spangas', 'Tini'; 'Het nieuwe leven van Violetta' en 'Nieuwe Tijden', maar heeft ook de rol van Bobby gespeeld in 'Tina de Musical'. Binnenkort is hij te zien in de rol van Casper in 'Pijnstillers de Musical'.

Ridder: 'Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Het voelt als een eer om me te kunnen aansluiten als presentator van 'Kinderen voor Kinderen'. Om met zulke getalenteerde kids op pad te gaan is te gek. Hun ongekende passie en enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat elke aflevering een feest is om te draaien.'

Vanaf 28 september zijn de uitzendingen elke zaterdag om 10.00 uur te zien op Zapp, in aanloop naar de live concerten in Rotterdam Ahoy op 25 & 26 oktober. Alle hits van het nieuwe album én natuurlijk de populairste hits van de afgelopen 40 jaar zullen te horen zijn.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers