Robert ten Brink vervangt Carlo Boszhard in 'Lotto's Onvergetelijke Zondag'

maandag 9 augustus 2010

Robert ten Brink neemt vanaf september de presentatie over van Carlo Boszhard in de spannende RTL 4-show 'Lotto's Onvergetelijke Zondag'.

Robert ten Brink is vanaf 19 september zeven weken lang te zien op de zondagavond. De spelshow, eerder op de zaterdag, draait nu vooral om zes gelukszoekers die alles op alles zetten om hun meest begeerde prijs te winnen. Het verhaal achter de te winnen prijs was immers hun golden ticket voor plaatsing in de show. Van een huwelijksreis die er nooit van is gekomen tot een wasmachine die het keer op keer laat af weten. De deelnemers strijden tegen elkaar in spannende spellen. Als klap op de vuurpijl zijn alle zes kandidaten in het laatste spelonderdeel weer back in the race en kan iedereen naar huis gaan met een mooie prijs.  


Behalve de kandidaten, speelt het publiek natuurlijk ook mee in de grootste prijzenregen ooit. De studio is opgedeeld in zes vakken van 25 plaatsen, waarbij elk vak is gekoppeld aan een van de spelkandidaten. Wint hij of zij, dan winnen automatisch ook de 25 Lottospelers uit het bijbehorende vak. Van scooters tot televisies, iedereen is een winnaar bij ‘Lotto’s Onvergetelijk Zondag’.

In de spellen draait alles om geheugen, observatie en opperste concentratie. Iedereen moet zijn zintuigen op scherp zetten, want degene die mist wat hij of zij wel had kunnen zien of weten kan fantastische prijzen mislopen. 

'Lotto's Onvergetelijke Zondag', vanaf zondag 19 september bij RTL 4.

Persbericht RTL Nederland
http://www.rtl4.nl
Meer artikels over RTL 4

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers