Ronald Molendijk aan de slag voor Talpa Network

maandag 25 november 2019

DJ, muziekproducent en creatief ondernemer Ronald Molendijk gaat aan de slag voor Talpa Network. Zijn muzikaliteit en creativiteit zal hij er op meerdere terreinen aanwenden.

Ronald zal in ieder geval als expert bij 'Shownieuws' te zien zijn, maar bijvoorbeeld ook betrokken worden bij de ontwikkeling van muzikale formats voor KIJK en de televisiezenders van Talpa Network. Daarnaast blijft hij actief als DJ en met muzikale en creatieve projecten binnen zijn eigen bedrijf.


Marco Louwerens: 'Ronald is een enorm veelzijdig mens bij wie creativiteit, muzikaliteit en onbegrensd denken elkaar versterken. Kwaliteiten die heel erg bij Talpa Network passen. Ik denk dat hij ons gaat verrassen met originele bijdragen en invalshoeken voor de programmering van onze zenders en activiteiten Talpa Network breed. Ik ben erg blij met zijn komst.'

Ronald Molendijk: 'Ik ben super enthousiast over het scala aan mogelijkheden die Talpa Network mij biedt. Ik kan er mijn passie voor muziek, talent- en conceptontwikkeling in alle vrijheid aanwenden en ontwikkelen. Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat.'

Persbericht Talpa Network
https://talpanetwork.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers