Roxeanne Hazes, Natacha Harlequin en Annemarie van Gaal vaste vriendinnen 'Ladies Night'

maandag 7 oktober 2019

In de nieuwe talkshow 'Ladies Night' bespreekt Merel Westrik elke woensdagavond met een aantal bekende stoere vrouwen wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Vaste vriendinnen van de show zijn onder meer Linda de Mol (55, tv-presentator, creatief directeur Net5 & LINDA.), Olcay Gulsen (39, tv-presentator, ondernemer), Fidan Ekiz (42, journaliste en presentatrice), Roxane van Iperen (43, schrijver en jurist), Tjitske Reidinga (47, actrice) en Antoinnette Scheulderman (44, journalist, schrijver), maar ook Roxeanne Hazes (26, zangeres), Natascha Harlequin (46, strafrechtadvocaat) en Annemarie van Gaal (56, investeerder en ondernemer) zullen regelmatig aanschuiven. Wat volgt zijn eerlijke, persoonlijke gesprekken en actuele gasten.


Merel Westrik: 'Een talkshow voor vrouwen bij het nieuwe Net5 Powered by LINDA., daar kon ik natuurlijk geen 'nee' tegen zeggen. Het is een feest om deze vrouwen, die zich kwetsbaar op durven te stellen, wekelijks aan te laten schuiven. Ik kijk vooral uit naar hun vrouwelijke persoonlijke blik op het nieuws en de wereld om hen heen. Ik verheug me enorm.'

Linda de Mol & Jildou van de Bijl (creatief directeuren Net5 & LINDA.): 'Met 'Ladies Night' hopen we ons te onderscheiden. Dat doen we met vrouwen die niet bang zijn om hun mening te geven, die verstand van zaken hebben én een grote dosis zelfspot. Onder leiding van Merel die pittige discussies leidt, maar ook ruimte geeft voor ontroerende verhalen. Ladies Night is de perfecte frisse mix van intimiteit, actualiteit en entertainment.'

LINDA.nl
Op LINDA.nl kunnen vrouwen de komende tijd meepraten over diverse onderwerpen die in Ladies Night worden besproken. Via een zogeheten Ladies Night poll kunnen kijkers hun mening geven over alles wat hen raakt en bezighoudt. Merel Westrik zal de komende tijd exclusieve fragmenten uit haar dagboek delen: van het eerste contact met Linda de Mol tot aan de aftrap van 'Ladies Night'.

'Ladies Night', wekelijks vanaf woensdag 16 oktober om 21.30 uur bij Net5.

Persbericht Net5 Powered by LINDA.
https://www.net5.nl/
net5.nl
net5nl
Meer artikels over Net5

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Spaanse Dorp: Zarra' (RTL 4)

De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.

'Het Spaanse Dorp: Zarra', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers