RTL & Pathé brengen bloedstollende finale Expeditie Robinson naar de bios

donderdag 30 november 2017

Fans van 'Expeditie Robinson' kunnen de finale dit jaar grootser dan ooit beleven! Naast in miljoenen huiskamers, is de bloedstollende ontknoping dit jaar ook live te zien in drie Pathé bioscopen in Nederland.

Een megagroot scherm, het beste geluid, prijzen én de aanwezigheid van Dennis Weening, Nicolette Kluijver, Luuk Ikink en de drie finalisten, zorgen voor dé ultieme 'Expeditie Robinson'-avond op donderdag 21 december.


Naast de spannende finale-uitzending van 'Expeditie Robinson' worden er tijdens het event in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam exclusieve prijzen weggegeven, is er nog nooit eerder vertoond backstagemateriaal te zien en kunnen fans vragen stellen aan de presentatoren en finalisten. In elke bioscoop bevindt zich één finalist en één van de presentatoren. Welke finalist en presentator in en welke bios zit, blijft tot de dag van de finale geheim.

Met nog vier afleveringen te gaan, komt de ontknoping van seizoen 18 steeds dichterbij. De kampen werden ook dit seizoen bevolkt door strijdlustige, fysiek sterke en tactisch gewapende VIPS én vier Onbekende Nederlanders die zich bewezen als echte survivors. Hoe eindigt de keiharde strijd van 'Expeditie Robinson'? Gaat Kaj, Shelly, Niels, Roeland, Soundos, Herold of Carlos er met de titel 'Last Man Standing' vandoor?

Kijk voor informatie over de unieke finale van 'Expeditie Robinson' 2017 live in Pathé op http://www.expeditierobinson.nl. Pathé Tuschinski Amsterdam, Pathé CineMec Utrecht, Pathé Schouwburgplein Rotterdam zijn de deelnemende bioscopen.

Programma in Pathé: Start bioscoopprogramma 'Live Finale ‘Expeditie Robinson', donderdag 21 december om 19.30 uur.

Start uitzending finale 'Expeditie Robinson', donderdag 21 december om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers