RTL geeft droombaan weg

maandag 14 november 2016

Avontuurlijke reisfanaten kunnen nu solliciteren naar hun droombaan. Voor het nieuwe programma 'Backpackers' is het online-reisplatform RTL Basecamp op zoek naar twee reislustige deelnemers, die een aantal maanden lang willen backpacken door Azië.

De deelnemers krijgen zakgeld en reizen door verschillende landen, in ruil voor twee video’s per week van hun unieke avonturen. Daarnaast krijgen zij elke week van de kijkers verschillende spannende challenges en opdrachten die zij moeten uitvoeren. Andere taakomschrijvingen in de vacature zijn onder andere het ontdekken van nieuwe landen en culturen, spanning voor het onbekende, intens genieten van het moment, omgaan met onverwachte momenten, het verleggen van grenzen, voelen van vrijheid en dubbel liggen van het lachen. Kandidaten kunnen zich aanmelden via: http://www.rtlbasecamp.nl.


RTL Basecamp
RTL Basecamp is een nieuw avontuurlijk reisplatform op YouTube, waar onder andere de programma's 'Road To Robinson', 'Backpackers' en 'Extreme Roadtrip' op te zien zijn. RTL Basecamp gaat met zijn programma's telkens weer op zoek naar activiteiten die de kijkers nog nooit hebben gezien en het is een plek waar grenzen worden verlegt. Het online-reisplatform gaat op ontdekkingsreis rond de wereld en biedt ervaringen om nooit meer te vergeten.

Persbericht RTL
http://www.rtlbasecamp.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers