RTL-gezichten Angela en Chantal niet te zien op SBS6

woensdag 3 april 2019

Op 25 april start de Amerikaanse talentenshow 'The World's Best' bij SBS6. Als onderdeel van een internationale jury zetelen ook Chantal Janzen en Angela Groothuizen. Zij zullen echter niet te zien zijn.

Angela Groothuizen en Chantal Janzen hebben een exclusief contract bij RTL. Daarom wil de zendergroep niet dat ze te zien zijn bij SBS6. RTL had aan beide dames toestemming gegeven om aan het programma mee te werken. Maar nu de uitzendrechten naar SBS zijn gegaan vindt RTL 'het logisch dat ze niet te zien zijn bij een andere Nederlandse zender'. Ze worden nu uit het programma gemonteerd.


De laatste tjd gaat het bikkelhard tussen RTL en Talpa TV van John de Mol. De Mol snoepte de laatste maanden al heel wat programma's en gezichten af van RTL en dat heeft de concurrentie op scherp gezet. De tv-magnaat had eerder gesprekken gevoerd om met RTL samen te werken, maar daar zagen ze er niet echt iets in. Dus is een harde concurrentiestrijd ingezet. Het beloven sowieso nog spannende tijden te worden.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers