RTL Z doet live verslag van presentatie rapport Onderzoeksraad MH17

maandag 12 oktober 2015

Dinsdag 13 oktober doet RTL Z live verslag op televisie en online van de presentatie van de rapporten van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de ramp met vlucht MH17.

Om 12.45 uur start de uitzending op RTL Z (kanaal 11/12). Sanne Boswinkel blikt terug op de ramp, waarbij 298 mensen om het leven kwamen. Om 13.15 uur is de presentatie door Tjibbe Joustra, voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid, op vliegbasis Gilze Rijen. Deze is live te volgen via RTL Z, rtlz.nl en rtlnieuws.nl.


Aansluitend geven nabestaanden en experts hun reacties in Hilversum. Politiek verslaggever Frits Wester voorziet de eerste politieke commentaren van duiding. Ook schakelt RTL Z live met correspondent Jeroen Akkermans in Oekraïne, die eerder zelf forensisch onderzoek deed naar raketresten. De researchredactie van RTL Nieuws analyseert de rapporten over de oorzaak, de passagierslijsten en wat bekend was over de veiligheid van het luchtruim.

'Presentatie rapporten van Onderzoeksraad voor Veiligheid',  dinsdag 13 oktober om 12.45 uur op RTL Z. 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers