Ruben, Jeroen en Beau in hilarische RTL 4-panelshow 'Beste Kijkers'

dinsdag 1 september 2015

Er valt zoveel te beleven op televisie dat het eigenlijk onmogelijk is om alles te zien. Ruben Nicolai gaat hier iets aan doen.

In het nieuwe programma 'Beste Kijkers', dat vanaf woensdag 2 september te zien is bij RTL 4, blikt Ruben terug op de leukste, grappigste en ontroerendste TV-fragmenten van de afgelopen week. Dit doet hij samen met zijn vaste teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens, die ieder wekelijks een bekende Nederlander meebrengen. De inzet: wie is de Beste Kijker? Ook de hulp van de kijkers zelf wordt ingeroepen. Zij kunnen Ruben laten weten welke fragmenten zij absoluut terug willen zien in de volgende aflevering.


De teams worden in verschillende spelrondes getest op hun kennis van TV-fragmenten van de afgelopen week. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'. Tussen de verschillende rondes leidt Ruben Nicolai de kijker langs de meest opmerkelijke fragmenten van zowel het nationale als internationale televisieaanbod van de afgelopen weken.

Ruben Nicolai: 'Ik kijk enorm uit naar het presenteren van 'Beste Kijkers'. De proefaflevering beloofde heel veel goeds! Het is natuurlijk een feestje om weer met Lama-collega Jeroen van Koningsbrugge in de studio te zijn en dan ook nog met de nieuwste aanwinst van RTL, aanstormend talent Beau van Erven Dorens! Een ervaren en ijzersterke combinatie die garant staat voor uiterst vrolijke gezelligheid. Beste kijkers, tot bij 'Beste Kijkers'!.'

Beau van Erven Dorens: 'Ik heb zin in 'Beste Kijkers'! Lekker over tv kletsen en leuke fragmenten kijken. De laatste keer dat ik een panelshow deed was 'Ik Hou van Holland' met Jeroen van Koningsbrugge en om dan nu weer tegenover hem te zitten vind ik echt fantastisch. En ontzettend leuk om meteen samen te mogen werken met, collega nieuweling bij RTL 4, Ruben Nicolai.'

Het succesvolle format 'Beste Kijkers' wordt al in België uitgezonden en wordt in Nederland geproduceerd door Pilot Studio.

'Beste Kijkers', vanaf woensdag 2 september wekelijks om 21.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers