Ruben Nicolai onderzoekt wie er alles van weet in 'Ik Weet Er Alles Van!'

zondag 7 juli 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

In de dagelijkse quiz 'Ik Weet Er Alles Van!' staan de hele week zes dezelfde kandidaten centraal, ieder met een eigen specialisme. Dat varieert van idioot veel kennis over Disney, het Eurovisie Songfestival, kaas, voetbal of superhelden.

Een week lang gaan de zes kennisfanaten de strijd met elkaar aan. Met veel kennis van het eigen specialisme en ook een beetje van die van de anderen, kan een kandidaat de 'spotspeler' van de aflevering worden. De 'spotspeler' neemt plaats naast presentator Ruben Nicolai en krijgt hiermee de regie van het spel in handen. Zo maakt hij het meeste kans om geld te verdienen en te cashen. Alle kandidaten kunnen een hele week geld winnen - en ook weer verliezen. Wie casht zijn kennis op het juiste moment en gaat naar huis met een groot geldbedrag?

Het spel  
In 25 minuten worden drie rondes gespeeld, waarbij op verschillende manieren de kennis van de specialisten wordt getest.

In de laatste ronde kan de spotspeler zijn verdiende geld - 50 euro per goed beantwoorde vraag - cashen. Inclusief het geld van zijn medespelers. Maar die kunnen op hun beurt ook de spotspeler blut spelen. 

Op weg naar de vrijdag kan het geld dat de spelers op hun eigen rekening hebben staan steeds verder oplopen. Ook wordt op de laatste dag voor dubbele bedragen gespeeld. Hoe goed schatten de kandidaten zichzelf en anderen in en wie gaat er met het geld vandoor?

'Ik Weet Er Alles Van!' wordt geproduceerd door Blue Circle.

'Ik Weet Er Alles Van!' is vanaf maandag 8 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers