Samen met Gordon naar betekenisvolle bestemmingen in 'Nooit Meer Naar Huis' bij RTL 4

zondag 11 september 2016

Santorini, IJsland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Canada, en South Dakota. Naar deze bijzondere bestemmingen vertrekt Gordon met zijn gasten in het tweede seizoen van 'Nooit Meer Naar Huis' dat vanaf maandag 12 september te zien is bij RTL 4.

Deze mensen hebben één ding gemeen: ze maken een ontzettend moeilijke tijd mee en weten vaak niet meer hoe ze verder moeten. Door ze een welverdiende break te geven, hoopt Gordon ze een beetje vooruit te kunnen helpen. Uiteraard verwent hij zijn gasten enorm, zodat hun focus op iets anders komt te liggen dan hun ziekte, verlies of pech.


Zo zorgt Gordon in de eerste aflevering voor onvergetelijke herinneringen bij Frank en Patricia. Zij genieten samen nog een laatste keer van de romantische schoonheid van het Griekse eiland Santorini. Tijdens de reis heeft Gordon een bijzondere verrassing voor de twee in petto, iets waarvan het echtpaar dacht dit niet meer samen mee te kunnen maken. In de tweede aflevering maakt Angelique samen met Gordon een bijzondere reis naar IJsland. Ze verloor haar zoon Jorn en daarmee ook alle richting in haar leven. Het is voor haar van levensbelang dat hij voortleeft, liefst door zijn werk als natuurfotograaf bekend te laten worden. In het schitterende IJsland maken ze de foto’s die Jorn niet meer mocht maken.

'Nooit Meer Naar Huis' wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

'Nooit Meer Naar Huis', vanaf maandag 12 september om 21.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers