Sanne Hans keert terug als nieuwe coach in 'The Voice Kids'

dinsdag 3 maart 2020
Foto: RTL 4 - © RTL 2020

De vrolijkste en schattigste talentenjacht van Nederland start vrijdag 6 maart weer bij RTL 4. Dit seizoen maakt een nieuw presentatieduo zijn debuut: Jamai Loman en Martijn Krabbé. Ook keert Sanne Hans terug in de 'Voice'-familie.

Waar zij eerder te zien was in 'The Voice of Holland' neemt zij nu plaats op één van de stoelen bij 'The Voice Kids'.


Deze rode stoel is Sanne dus niet onbekend. In 2015 nam ze namelijk voor het eerst plaats in de 'The Voice of Holland' en heeft daar drie seizoenen gezeten. Naast Sanne Hans maken Ali B, Anouk en Marco Borsato op de vertrouwde rode zetels de bezetting compleet. Jamai Loman is ook geen onbekende in het 'The Voice' team. In vorige seizoenen zorgde Jamai al voor sfeer als backstage reporter bij 'The Voice of Holland'. Nu presenteert hij voor het eerst het programma naast Martijn Krabbé.

In vijf afleveringen Blind Auditions is te zien hoe de kinderen, tussen de acht en zestien, de coaches proberen te overtuigen om te draaien. De talenten die door gaan strijden in twee Battle afleveringen tegen elkaar om een plek in de Sing-Off. In deze allesbeslissende aflevering bepalen de coaches met welk talent ze de strijd in de finale aangaan. Deze live finale vindt plaats op vrijdag 1 mei. Wie treedt in de voetsporen van Silver Metz, die in 2019 met Ali B de titel won, en gaat er dit jaar met de titel, de bokaal en de studiebeurs van €25.000 vandoor?

'The Voice Kids' wordt geproduceerd door ITV Studios.

'The Voice Kids', vanaf vrijdag 6 maart om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers