Sanne Hans schrijft muzikale odes in nieuwe programma 'Lieve S-S-Sanne'

dinsdag 6 september 2016

Vanaf 7 september gaat Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, in het nieuwe AVROTROS-programma 'Lieve S-S-Sanne' met haar gitaar het land door.

Sanne gaat langs bij mensen die iemand willen bedanken, de liefde willen verklaren of een hart onder de riem willen steken. Aan de hand van hun persoonlijke verhaal schrijft Sanne een lied, waarmee ze een geliefde gaan verrassen.


Zoals het emotionele verhaal van de 23-jarige Jennifer. Negen jaar geleden overlijdt Jennifers zusje Angelina bij een auto-ongeluk. Die zwarte dag verandert voorgoed het leven van Jennifer en haar moeder. Samen met Jennifer bezoekt Sanne de plek waar het ongeluk is gebeurd. Diep onder de indruk van dit grote verlies schrijft Sanne een lied voor de moeder van Jennifer en Angelina, over de zware periode die ze achter de rug hebben.

In Amsterdam ontmoet Sanne de prachtige transgender Rika. In 1970 wordt zij in Suriname geboren als jongen, maar ze voelt zich altijd anders. Nadat zij in 1981 in Nederland komt wonen, ontdekt zij op latere leeftijd niet alleen het uitgaansleven van Amsterdam, maar ook eindelijk wie zij zelf is. Inmiddels is Rika getrouwd met de liefde van haar leven, Dominique. Sanne verrast de man van Rika met een lied in het Amsterdamse Vondelpark.

Remco schakelt de hulp in van Sanne om zijn vriendin Femme op wel heel bijzondere wijze ten huwelijk te vragen. Samen met hun twee dochters vormen zij een gelukkig gezin, en na tien jaar wil Remco zijn Femme verrassen met persoonlijk lied van Sanne en een huwelijksaanzoek boven op de Dom.

'Lieve S-S-Sanne', vanaf woensdag 7 september om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers