SBS 6 niet gelukkig met docusoap rond 'De Toppers'

maandag 6 oktober 2008

De commerciŽle zender SBS6 die Gerard Joling onder contract heeft, is niet blij met het voornemen van de TROS om een tiendelige docusoap rond de Toppers uit te zenden. De beide zenders zullen deze week rond de tafel gaan zitten om te overleggen. Gerard Joling bevestigde de problemen in een radio-interview met Edwin Evers.

Vanaf 5 februari wil de TROS gedurende tien weken een docusoap rond de Toppers op de buis brengen. Tien maal vijfentwintig minuten reclame voor Gerard Joling, Gordon en Rene Froger in voorbereiding op hun Songfestivaldeelname in Moskou vindt de commerciŽle zender SBS6 wat van het goede te veel. Die zender heeft namelijk Gerard Joling onder contract en ziet hem liever niet wekenlang op een andere zender concurreren met zijn eigen programma's.

'SBS6 is inderdaad niet blij met het voornemen van de TROS om die docusoap uit te zenden', vertelde Gerard Joling in een radiointerview met Edwin Evers. Geer beweerde het 'fijne van de zaak niet te weten', maar kon wel melden dat SBS6 en de TROS deze week rond de tafel zouden gaan zitten om de problemen pogen op te lossen.

Joling wist nog te melden dat de opnames voor de soap intussen al gestart zijn. Hamvraag blijft of de omroepen tot een akkoord komen. Zo niet kan de soap niet doorgaan.

Artikel: Raf Van Bedts - Eurosong.be  

DOSSIER: Toppers: de woelige weg naar het 'Eurovisiesongfestival'

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers