SBS 6 vanaf 30 augustus met nieuwe maandagavond

zondag 29 augustus 2010

SBS 6 komt dit najaar voor het eerst in de geschiedenis met een geheel nieuwe programmering op de maandagavond. Vanaf 30 augustus is lachen het toverwoord op de eerste dag na het weekend, met om 20.30 uur het nieuwe programma 'De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland', gevolgd door een nieuw seizoen van 'Fans!'. Later op de avond presenteert Hans Kraay jr. de meest opvallende recordpogingen in het eveneens nieuwe programma 'De Gekste Guinness Wereldrecords'. De nieuwe maandagavond is vanaf 30 augustus te zien bij SBS 6.

Als dé familiezender van Nederland introduceert SBS 6 volgende maand haar nieuwe maandagavond, volledig gevuld met Nederlands product. Naast de vaste waarden 'Hart van Nederland' en 'Shownieuws' komt de zender met amusement en reality. De grote films, die nu de maandagavond vullen, verhuizen hierdoor naar de woensdagavond.


Het amusement wordt onder andere geleverd door 'De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland', dat om 20.30 uur geprogrammeerd staat. In deze vrolijke studioshow, gepresenteerd door Nance, krijgen kijkers de kans om mensen uit hun directe omgeving in de maling te nemen met de beste zelfverzonnen verborgen cameragrappen.

Aansluitend is het de beurt aan de meest enthousiaste bewonderaars van Nederland in het nieuwe seizoen van het succesvolle programma 'Fans!'. Dit realityprogramma staat in het teken van verschillende fans die vrijwel alle optredens bezoeken en hopen op dat ene speciale moment met hun idool, zoals een handtekening. In de eerste aflevering draait het om de Volendamse band BZN en megafan José, die een hoogoplopende discussie aangaat met de rest van de harde kern over Anny Schilder, de nieuwe zangpartner van Jan Keizer.

Na de late editie van 'Shownieuws' sluit Hans Kraay jr. de avond af met een lach in 'De Gekste Guinness Wereldrecords'. Hiermee brengt SBS 6 de vreemdste, leukste en meest bijzondere recordpogingen op de buis. Opmerkelijke prestaties als koelkasten balanceren op een tand en bowlingballen stapelen zijn slechts enkele voorbeelden die garant staan voor een lachwekkende tv-avond.

Het nieuwe dagelijkse woonprogramma 'Huizenjacht', dat vanaf 16 augustus om 18.00 is te zien, maakt de Nederlandse maandagavond van SBS 6 compleet. In 'Huizenjacht' gaan Tooske, Nance, Ellemieke en Marlayne samen met een gezin op zoek naar hun ideale huis.

'De nieuwe maandagavond', vanaf 30 augustus om 20.30 uur bij SBS 6.

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers