SBS6 gaat nabestaanden helpen met erfeniskwesties

maandag 8 juli 2019

Een dierbare verliezen is ingrijpend. Al helemaal als dat ook nog eens gepaard gaat met een hoop ruzie en onenigheid over de erfenis. Boven op het rouwproces kunnen de emoties die hierbij komen kijken hoog oplopen.

Idealiter zijn er over de verdeling van de erfenis heldere afspraken gemaakt in een testament en gebeurt dit in goede harmonie met alle betrokkenen. Maar helaas is dit niet altijd het geval. Onenigheid over de erfenis komt maar al te vaak voor met als gevolg heftige familieruzies en betrokkenen die onverzoenlijk tegenover elkaar komen te staan. In 'Eerlijk Zullen We Alles Delen' helpt SBS6 nabestaanden om de vaak gecompliceerde cases te ontwarren en te schikken. 'Eerlijk Zullen We Alles Delen' is volgend jaar te zien bij SBS6.


In dit nieuwe positieve en oplossingsgerichte programma vol nuttige tips & tricks voor de kijkers, gaat een team van experts op het gebied van erfrecht, mediation en psychologie aan de slag om ingewikkelde en emotionele erfrecht kwesties op te lossen. Schrijnende verhalen die haast onvoorstelbaar lijken en die kennelijk toch in de beste families voorkomen. Onder leiding van een presentator brengen zij de zaken – die vaak al jarenlang lopen - in kaart, leggen alle feiten op tafel en spreken met alle betrokkenen. Lukt het ze om de partijen dichter bij elkaar te brengen en tot een voor iedereen acceptabele oplossing te komen?

Als alles is gezegd en uitgeplozen, komen alle partijen bij elkaar. Het laatste woord wordt gevoerd, het eindoordeel gegeven en de zaak besloten. Eindelijk kunnen deze mensen door met hun leven, en hopelijk ook weer met elkaar.

'Eerlijk Zullen We Alles Delen' wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: 2020.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers