SBS6 gaat op zoek naar nieuw danstalent

vrijdag 23 november 2007

Eind januari komt SBS 6 met het spectaculair nieuwe showprogramma 'Dancing Queen'. In dit programma gaat de zender op zoek naar hét nieuwe vrouwelijke danstalent van Nederland. Opgeven is vanaf nu mogelijk via de website, de audities zijn aan het einde van dit jaar.

I


n 'Dancing Queen' is plaats voor alle talentvolle danseressen van zestien jaar en ouder. De danstalenten zullen zich namelijk moeten bewijzen in alle stijlen van Hiphop tot Salsa en van Mambo tot Jazzdance. 'Dancing Queen' is vanaf vrijdag 25 januari wekelijks live te zien op SBS 6.

Na kortgeleden een gloednieuwe popster gelanceerd te hebben, gaat SBS 6 samen met producent Eyeworks nu op zoek naar hét allround danstalent van Nederland. Via www.dancingqueen.tv kunnen alle vrouwen van 16 jaar en ouder met de ambitie om professioneel danseres te worden zich opgeven. Eind december 2007 zullen er nationale audities worden gehouden waar de beste danstalenten de kans krijgen om door te dringen tot de wekelijkse live-shows.

De winnares van 'Dancing Queen' is degene die alle mogelijke dansstijlen beheerst en de absolute uitblinker is op de dansvloer. Voor deze winnares ligt een carrière als allround danseres in het verschiet.

'Dancing Queen', Vanaf vrijdag 25 januari 2007 wekelijks LIVE op SBS 6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers