SBS6 zoekt 'Vloggende Hollanders'

woensdag 11 oktober 2017

SBS6 komt in 2018 met 'De Vloggende Hollanders', een nieuwe dagelijkse realityshow waarin tientallen landgenoten hun deuren opengooien en hun leven delen met heel Nederland.

Hiervoor zoekt SBS6 bijzondere mensen of gezinnen die binnen afzienbare tijd een spannend, uniek of speciaal moment gaan beleven. In de aanloop naar dat ene moment filmen ze zichzelf: al vloggend registreren zij op deze manier een bijzondere periode in hun leven. Zij hoeven geen professionele vloggers te zijn, we zoeken vooral mensen die een goed verhaal hebben en dat in vlogs willen vastleggen op tv.


In 'De Vloggende Hollanders' is plek voor de meest uiteenlopende verhalen: een piepjong model op weg naar haar eerste catwalk of een stel dat op een adoptiekindje wacht. Maar ook Nederlanders met een bijzonder beroep mogen zich aanmelden, zoals een achtbanentester of een weddingplanner. 'De Vloggende Hollanders' bestaat uit een mix van kleine gebeurtenissen en grote meeslepende verhalen met een spannende climax. Alles is mogelijk en iedereen met een mooi, spannend of ontroerend verhaal is welkom en je doet het niet voor niets: hoe langer je op tv te zien bent, hoe meer geld je verdient. De kijker beslist via een maandelijkse stemprocedure welke verhaallijn wordt vervangen door een andere verhaallijn. Zolang je verhaal goed is, blijf je vloggen op tv. Zo zien we wat we willen zien en hoeven we daar geen moment meer van te missen!

Wil je je opgeven? Meld je aan via: www.sbs6.nl/vloggendehollanders.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers