Seizoen 2 'Gooische vrouwen' eerst op internet

dinsdag 5 september 2006

Het tweede seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen gaat al van start op www.talpa.tv voordat het programma op TV is te zien. Vanaf vandaag – dinsdag 5 september - is de eerste nieuwe aflevering al beschikbaar op de website.

V


ervolgens zijn iedere vrijdag de nieuwe afleveringen een week eerder online te zien dan op TV. Niet eerder waren op deze manier in Nederland nieuwe afleveringen van een populaire dramserie eerder via internet dan TV te volgen. Seizoen 2 van Gooische Vrouwen is vanaf 7 september iedere donderdag om 20.30 uur op televisie te zien bij Talpa.

De nieuwe afleveringen op internet kosten 2,95 euro per keer. Het is tevens mogelijk voor 19,95 euro een abonnement af te sluiten voor de acht nieuwe afleveringen. Om alvast in de stemming te komen is het daarnaast mogelijk om vanaf maandag het eerste seizoen te bekijken voor 1,50 euro per aflevering of 9,95 voor de hele serie. Echte liefhebbers kunnen dit combineren en voor 24,95 euro een abonnement voor beide seizoenen afsluiten.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers