Singles ontmoeten elkaar naakt in nieuwe RTL 5-datingshow 'ADAM zkt. EVA'

zaterdag 5 oktober 2013

RTL 5 komt in 2014 met de nieuwe datingshow 'ADAM zkt. EVA', waarin singles elkaar naakt op een onbewoond eiland ontmoeten. De show wordt geproduceerd door televisieproducent Eyeworks.

In de liefde verlangt iedereen naar intimiteit, maar wordt men vaak geleid door uiterlijk. Dit datingprogramma gaat daar tegen in middels een mooi, eerlijk en niets verhullend experiment. Zonder materialistische zaken als merkkleding en smartphone en ontdaan van afleidende prikkels zoals make-up, aftershave en discodecibels, blijven alleen de natural looks, charme en karakter van de kandidaten over om indruk te maken.


Reinout Oerlemans: 'In een tijd waarin iedereen zich het liefst verbergt achter een masker van stoere status-updates, geven de singles in Adam zkt. Eva zich juist bloot… letterlijk! Meer back-to-basic dan dit wordt een eerste date niet. Maar spannend is het des te meer.'

Het programma
De kandidaten in 'ADAM zkt. EVA' zijn single, avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk. Ze reizen daarom af naar een onbewoond, tropisch eiland voor de date van hun leven.

De singles zijn op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner. Deze gaan ze ontmoeten omringd door palmbomen, witte stranden en blauwe zee, maar zonder kleren! Dit is het begin van een onvergetelijke ervaring: samen overleven op het eiland en elkaar leren kennen.

Werkt de stilte en de uitdaging van het eiland als een snelkookpan van de liefde? Ze hebben alleen zichzelf en elkaar dus eerlijker en spannender dan dit kan een eerste date niet zijn. Maar slaat de vonk ook over? Als dat het geval is wordt het avontuur voortgezet in een luxe resort, waar ze elkaar voor het eerst zien … in hun eigen kleren!

Singles die zichzelf wel zien daten op een mooi eiland in de zon, kunnen zich aanmelden voor dit datingavontuur via http://www.rtl.nl/adamzoekteva.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers