Sita wint finale 'Sterren Dansen op het ijs'

zaterdag 17 maart 2007

Sita is zaterdagavond de grote winnares geworden van 'Sterren Dansen op het IJs'bij SBS6! In een spannende show vol spectaculaire küren en bijzonder liften, straalden Geert en Sita nog één keer op het ijs. Beide dansten ze twee keer de sterren van de hemel. Eén keer op een gekozen Sky Radio-nummer en de tweede keer beide op 'Last Dance' van Donna Summer.

S


ita danste haar eerste kür op het rustige nummer 'Private Dancer' van Tina Turner. Schaatsen op een ballade vond ze wel moeilijk, maar de jury was enthousiast over de eerste kür van Sita waarin ze eindelijk liet zien een diva te zijn! Op zelf bepaalde choreografie zetten Sita en Slawomir op 'Last Dance' van Donna Summer een spetterende tweede kür neer vol bijzondere liften. Sita werd uitgenodigd samen met Slawomir in de nieuwe show van Holliday on Ice, 'Romanza', te gaan schaatsen.

Zijn eerste kür danste Geert op 'This Love' van Maroon5. Door de zenuwen gingen de liften in deze kür niet helemaal vlekkeloos, maar de jury was enthousiast over de variatie, het schaatsen van Geert en de samenwerking met Sherri. Voor de tweede kür op 'Last Dance' van Donna Summer hadden Geert en Sherri zelf de choreografie bepaald. Nog één keer haalden ze alles uit de kast. Vol emotie en lef zetten ze een geweldige prestatie neer. En ook Geert en Sherri kunnen we samen terugzien in de nieuwe show van Holliday on Ice, 'Romanza'.

DOSSIER: IJsdansoorlog 2: RTL 4 versus SBS 6

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers