Sittard vierde en laatste locatie 'Tijd voor MAX op Toer'

zondag 25 augustus 2019
Foto: © Omroep MAX 2019

'Tijd voor MAX' gaat vanaf maandag 2 september voor de vierde keer een maand lang het land in! Sybrand, Martine en Carrie (op vrijdagen), verruilen de studio in Hilversum voor prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land.

In de vierde en laatste week, vanaf 23 september, strijkt de 'Tijd voor MAX'-karavaan neer in het Limburgse Sittard.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekendste steden, maar juist de unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard!

Arabiste, voormalig diplomate en Eerste Kamerlid Petra Stienen is te gast. Stienen is geboren in Limburg en komt vertellen over haar nieuwe boek: Ontdek je Charisma. Acteurs Maartje van de Wetering en Porgy Franssen zijn te gast om te vertellen over de theatervoorstelling Peachez waarin ze beiden te zien zijn. Peachez gaat over een fatale liefdesgeschiedenis en is een theaterbewerking van de gelijknamige succesroman van Ilja Leonard Pfeijffer.

Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, De kracht van liefde, is geschreven door dochter Christa.

Ook actrice Carine Crutzen schuift in de laatste toerweek aan. Ze schreef een boek over haar jeugd en relatie met haar ouders; Uit het Zuiden. Verder zijn onder anderen te gast in Sittard: vaste huisarts dokter Ted van Essen, culinair journaliste Janny van der Heijden en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Vanaf 2 september, in de eerste week, komt 'Tîjd voor MAX' vanuit Zwolle. Delft is de tweede stad van de 'Tijd voor MAX'-toer, Enkhuizen de derde. De toerweek van 2019 wordt van 23 tot en met 27 september afgesloten in Sittard.

'Tijd voor MAX op Toer'
Vanaf 2 september: Zwolle
Vanaf 9 september: Delft
Vanaf 16 september: Enkhuizen
Vanaf 23 september: Sittard
Presentatie Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel (op de vrijdagen)
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1


Lees ook:
Zwolle eerste 'Tijd voor MAX op Toer'-locatie
'Tijd voor MAX op toer' vanaf 9 september vanuit Delft
Enkhuizen derde locatie 'Tijd voor MAX op Toer'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers