SLAM!FM lanceert donderdag SLAM!TV

donderdag 1 februari 2007

Donderdag lanceert SLAM!FM een nieuw televisiekanaal: SLAM!TV. SLAM!TV is televisie voor en door jongeren. Een interactief jongeren TV-kanaal met 24 uur per dag, 7 dagen per week de populairste muziekclips. Daarnaast kunnen kijkers vanaf eind februari hun zelfgemaakte filmpjes toevoegen aan de programmering via www.slamtv.nl.

Kijkers kunnen via sms stemmen op hun favoriete clips of filmpjes. SLAM! speelt hiermee in op de verandering van kijkgedrag onder jongeren van traditionele TV naar internet tv.

Jacqueline Bierhorst, algemeen directeur SLAM!FM: "SLAM!TV is een geweldige aanvulling op onze radiozender SLAM!FM en de evenementen die wij organiseren. Wij willen met SLAM!TV jongeren de kans bieden creatief en laagdrempelig met televisie om te gaan en zelf televisie te maken. Door de lancering van SLAM!TV zijn we weer een stap dichterbij onze ambitie om SLAM! te ontwikkelen tot het jongeren (multi)mediaplatform van Nederland."

Het technische platform achter SLAM!TV wordt mogelijk gemaakt en ontwikkelt door TRUE, de vaste leverancier van alle internetdiensten van SLAM!FM. SLAM!TV is via een standaard breedband internetverbinding overal en altijd in Nederland te zien. Doordat SLAM!TV in hoge kwaliteit wordt aangeboden is het signaal ook geschikt om te bekijken via een gewone televisie.
SLAM!FM wil met radio, televisie, online, consumenten producten en evenementen uitgroeien tot het populairste jongeren platform van Nederland.
Persbericht SLAM!FM
http://www.slamtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers