'Smaakt Naar Meer' van MAX komend seizoen op maandag te zien

zondag 9 december 2018

'Smaakt Naar Meer', de nabeschouwing van 'Heel Holland Bakt' is dit seizoen op maandag te zien bij MAX. Presentator André van Duin bespreekt vanaf 10 december om 22.10 uur op NPO 1 wekelijks de voorbije 'Heel Holland Bakt'-aflevering met Bekende Bakfans, de afvaller(s) van de week en bekende patissiers.

Bekende Bakfans (BBF’s) die dit seizoen aanschuiven bij André in de studio, zijn onder anderen Anne-Marie Jung, Thomas Acda en Richard Groenendijk. Dit seizoen beschikt 'Smaakt Naar Meer' over een vast patissier-panel, met daarin Remy Duker, Marieke Harkema en Danny Jansen. Met hen, de afvaller(s) van de week én de BBF’s blikt André terug op de laatste aflevering van 'Heel Holland Bakt'. Wat ging er mis? Waarom werd die ene kandidaat Meesterbakker van de Week en wat viel er verder op?


Aflevering 1: maandag 10 december om 22.10 uur op NPO 1
In de eerste aflevering van 'Smaakt Naar Meer' gaat alles net even anders dan we gewend zijn. Er komt niet één afvaller van de week langs, maar vijf! Deze vijf bakkers moesten het Heel Holland Bakt-terrein verlaten met de baktent letterlijk in zicht. Hoe is het om meer dan 500 collega-thuisbakkers te ‘verslaan’, zo dicht bij de tent te komen, maar er nooit binnen te kunnen stappen?

En omdat het de eerste aflevering van het seizoen is en toch alles al anders dan anders verloopt, schuiven Janny en Robèrt ook bij André in de studio aan.

Kom kijken!
Er is nog een aantal plekken beschikbaar om in het publiek van 'Smaakt Naar Meer' plaats te nemen. Aanmelden om een uitzending bij te wonen kan op de website.

'Smaakt Naar Meer', vanaf maandag 10 december elke maandag rond 22.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers