'So You Think You Can Dance': EXIT Oona en Remy

maandag 16 november 2009

De jury had er vandaag weer een nieuw lid bij. Francesca Vanthielen, presentatrice van 'Sterren op de dansvloer', deed haar zegje samen met de bekende gezichten. Nicky Vernieuwe, Dan Karaty en Jan Kooijman waren weer van de partij. Met acht dansers moest er opnieuw wat gepuzzeld worden aan de danspartners. Daardoor zagen we heel wat oude koppels terug.

Oona en Remy mochten hun hereniging vieren met de dansstijl Broadway. Evelien danste een solo die bij de jury erg in de smaak viel. Daarna volgde Michael met een even verbazingwekkende solo act. Danspartners Suzanne en Kris konden de jury helaas niet overtuigen met hun moderne dans. Els bracht net zoals Evelien en Michael een geweldige solo. Daarna was Angelo aan de beurt.


Evelien bracht samen met Michael hiphop fast op ‘My love don’t cost a thing’ van JLo. Ook de jury vond het een geslaagde prestatie. Zeker omdat de veelzijdige Evelien nog nooit eerder hiphop had gedanst. Maar ook danser Remy zette een geweldige solo neer op Michael Jacksons’ ‘This is it’.

Tot hiertoe bracht Els al vijf weken lang elke keer een andere dansstijl dan ze gewoon is. Samen met Angelo bracht ze een Engelse wals met moderne elementen. Hun prestatie was zo goed dat de jury zelfs aan twee winnende tickets dacht. Danseres Suzanne werd na haar solo bekogeld met pluchen beertjes. Deze solo was een stuk beter dan haar duo prestatie met Kris, die de laatste dertig seconden kreeg.

Stemmen kon zoals vorige week weer op iedere kandidaat afzonderlijk. Na vanavond maken nog maar zes dansers kans op een finaleplaats met de bijhorende prijs. Van de vrouwelijke dansers ging het tussen Oona en Suzanne. Helaas kreeg Oona het minst aantal stemmen. Ondanks haar sublieme dansprestaties moest ze toch vertrekken. Ook bij de mannen werd er iemand naar huis gestuurd. Daar ging de strijd tussen Remy en Kris. Het werd het einde van 'So You Think You Can Dance' voor Remy.

Volgende week weer een nieuwe reeks spectaculaire dansprestaties en een nog hardere eliminatie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers