Spectaculaire hoogstandjes in 'Drone Masters'

woensdag 29 augustus 2018

Van een tv-commercial voor waspoeder tot een bikini-shoot in de natuur: wat je allemaal zelf kunt doen met een drone is grenzeloos. In het nieuwe tv-programma 'Drone Masters' nemen zeven BN'ers het vanaf donderdag 30 augustus tegen elkaar op.

Ze krijgen uitdagende opdrachten. Lukt het ze om de jury omver te blazen met hun droneskills en creativiteit? Wie is de beste dronepiloot?


Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk, Tanja Jess en Bertie Steur zijn de BN’ers die met elkaar de strijd aangaan. Elke aflevering voeren zij onder leiding van presentator Dennis van der Geest drie verschillende opdrachten uit: een behendigheidsopdracht, een foto-opdracht en een video-opdracht.

Zo fotograferen de deelnemers stuntende motorcrossers vanuit de lucht en bedenken ze zelf het scenario voor de videoclip van een bekende artiest. Vooral met de dronevideo’s kunnen ze zich helemaal uitleven, omdat ze zelf ook verantwoordelijk zijn voor de montage en de muziekkeuze.

De jury bestaat uit film- en tv-regisseur Tim Oliehoek en drone-expert Wiebe de Jager. Zij sturen elke week één van de deelnemers naar huis. Welke BN’er kan het beste een drone bedienen en weet de mooiste beelden te schieten? Wie wordt de Drone Master van 2018?

'Drone Masters' is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Drone Masters', wekelijks vanaf donderdag 30 augustus om 21.30 uur bij SBS6..

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers