Start nieuwe dramaserie 'Ik Weet Wie Je Bent' op NPO 3

zaterdag 25 augustus 2018

Op zondag 26 augustus start bij KRO-NCRV op NPO 3 de nieuwe psychologische thrillerserie 'Ik Weet Wie Je Bent'. Een verlaten weg midden in het bos. Aan zijn gescheurde kleding en gezicht vol schrammen en bloed is te zien dat hij een ongeluk heeft gehad.

Maar de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans) kan zich volstrekt niet meer herinneren wie hij is en hoe hij daar terecht is gekomen.


Daniel runt samen met zijn vriend en zakenpartner Gabor de Heerdt (Ali Ben Horsting) een prestigieus advocatenkantoor. Daarnaast is hij docent aan de faculteit Rechten van de universiteit. Daniel is getrouwd met Alize Kasteel (Ariane Schluter), in het dagelijks leven rechter. Samen hebben ze twee kinderen: hun 19-jarige zoon Paul (Alex Hendrickx), die Daniel enorm bewondert, en hun gevoelige tienerdochter Juliette.

In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen en de telefoon van zijn nichtje Anna van Leer (Gaite Jansen), die op die dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna’s verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.

In 'Ik Weet Wie Je Bent', onder regie van Hanro Smitsman ('Vlucht HS13') en Thomas Korthals Altes ('Petticoat'), spelen onder andere Daan Schuurmans, Ariane Schluter, Sophie van Winden, Gaite Jansen, Puck van Stijn,Alex Hendrickx, Jaap Spijkers, Ali Ben Horsting en Melody Klaver. 'Ik Weet Wie Je Bent' is een remake van de succesvolle Spaanse serie 'Sé Quién Eres' ('I Know Who You Are'), het scenario is bewerkt door Maarten Lebens ('Lijn 32', 'Voetbalmaffia').

'Ik Weet Wie Je Bent', vanaf zondag 26 augustus om 21.20 uur op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers