Stephanie van Eer nieuwe presentatrice van de 'Kids Top 20'

vrijdag 31 augustus 2018
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2018

Het nieuwe seizoen van de 'Kids Top 20' trapt zaterdag 1 september af met een nieuw gezicht. Vanaf zaterdag presenteert Stephanie van Eer de 'Kids Top 20' hitlijst.

Zij vervangt hiermee Buddy Vedder als presentator van het AVROTROS-programma.


Wekelijks is Stephanie bij verschillende basisscholen in heel Nederland te gast en maakt ze de hitlijst, die samengesteld is door de kinderen thuis, bekend. Via de website of de app kunnen zij thuis stemmen op hun favoriete muziek. Stephanie danst en zingt daar samen met de populaire gasten die ze in de studio ontvangt op mee.

Stephanie kan niet wachten om te beginnen: 'Ik heb heel veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en er elke uitzending een feestje van te maken. Zowel met de kinderen thuis als in de studio. Dat ik een passie heb voor dansen en veel muziek luister komt bij dit programma goed van pas. Dus kom maar op!'

Stephanie van Eer
Stephanie van Eer (1997) is bekend van de jeugdserie 'Spangas', waar ze drie seizoenen te zien was als Shirley Benoit. Verder speelde ze al in twee bioscoopfilms; 'Hart Beat' en 'Kappen!'. Dit najaar is ze te zien in de film 'Elvy’s wereld: So Ibiza'.

'Zapp Kids Top 20', zaterdag 1 september om 8.10 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers