'Sterren op het Doek' vanaf september terug bij MAX met Özcan Akyol

dinsdag 19 maart 2019

In september keert het succesvolle programma 'Sterren op het Doek' na vier jaar afwezigheid terug bij MAX. Kersverse presentator Özcan Akyol interviewt bekende Nederlanders, terwijl zij worden geportretteerd door een drietal kunstenaars.

Het concept van 'Sterren op het Doek' is onveranderd: verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van de presentator. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Aan het einde van de aflevering mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel. Nieuw dit seizoen is schrijver, columnist en interviewer Özcan Akyol. Hij zal de presentatie voor zijn rekening nemen.


Özcan Akyol: 'Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Ik kan niet wachten om te grasduinen in de levens van deze bijzondere mensen.'

MAX-directeur Jan Slagter: 'Ik ben ontzettend blij om Özcan Akyol bij MAX te mogen verwelkomen. Hij kan als geen ander aanvoelen op welke manier mensen benaderd moeten worden. Hij is kritisch en authentiek. Deze combinatie maakt hem uitermate geschikt als presentator van 'Sterren op het Doek'. Zoals de kunstenaars de bekende Nederlanders portretteren, doet hij dit als interviewer.'

'Sterren op het Doek', vanaf 3 september om 20.25 uur op NPO 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers