'Streetlab' is terug en maakt 24 uur live uitzending op YouTube

maandag 21 oktober 2019

'Streetlab' komt terug. Met een gedurfd experiment willen de heren een brug te slaan tussen lineaire televisie en de toekomst van interactieve online content.

Van 22 oktober 10.00 uur tot en met 23 oktober 10.00 uur live vanuit het Volkshotel in Amsterdam onderzoeken Daan Boom, Jasper Demollin, Tim Senders en Stijn van Vliet voor NPO 3 de toekomst van het ‘televisie’ maken. Zij gaan 24 uur lang op hun eigen manier televisie maken op YouTube.


In 'Streetlab24' kunnen we een aantal eigentijdse programma’s verwachten. Sommigen creatieve ideeën zouden immers nooit de kans krijgen op de reguliere televisie zoals: Blij dat ik Klei, een kinderachtig programma met stoere rappers, Spek&Bonen, een soort TopGear maar dan over eten en 'De Houtje Touwtje Talkshow', het goedkoopste alternatief voor 'Jinek'. Deze programma’s worden afgewisseld met interviews met persoonlijke onderwerpen van de 'Streetlab' mannen als, eenzaamheid, spiritualiteit en de zelfhulp-jungle. Kortom, een divers programma.

Zoals we gewend zijn van de heren van 'Streetlab' zullen zij zich in het kader van het experiment volledig in dienst stellen van de kijker, vol humor en zelfspot.

'Streetlab24', op 22 oktober vanaf 10.00 uur 24 uur live bij KRO-NCRV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers