Succesvolle creatieve serie 'Jill' krijgt een vervolg

woensdag 12 augustus 2015

Dit najaar brengt AVROTROS een nieuw seizoen van het creatieve jeugdprogramma 'Jill'. Vorig jaar bracht de omroep het programma, waar tekenen, knutselen en koken centraal staan, voor het eerst op televisie.

Inmiddels is Jill een waar tekenfenomeen geworden voor jonge meiden. Maar ook mode, beauty en bakken komen aan bod in het programma. De nieuwe afleveringen van 'Jill' zijn vanaf donderdag 2 september wekelijks rond 17.00 uur te zien bij NPO Zapp op 3.


De creatieve Jill (23) woont in Berlijn en reist binnenkort speciaal voor de opnames van het tweede seizoen op en neer naar Nederland. Naast het TV programma is Jill ook actief op youtube en social media, waar ze inmiddels een trouwe achterban heeft. Jill krijgt dagelijks veel post van haar fans: 'Ik heb na het eerste seizoen duizenden brieven en tekeningen ontvangen. Echt overweldigend! Vaak nemen ze een voorbeeld uit de aflevering, die ze dan trots opsturen. Ook op instagram krijg ik dagelijks veel reacties'.

Tekenen is altijd al de grote passie geweest van Jill, maar ze vindt het ook leuk om andere dingen te maken. De video waarin Jill laat zien hoe je zelf een lipgloss maakt werd al bijna een half miljoen keer bekeken op het youtubekanaal van Jill. In totaal heeft Jill al meer dan vierenhalf miljoen views op de populaire videosite en bijna 50.000 volgers op Instagram.

'Jill', vanaf donderdag 3 september wekelijks rond 17.00 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers