Surprise act: Kalvijn op Nickelodeon Familie Festival

dinsdag 21 augustus 2018

YouTube-ster Kelvin Boerma, alias Kalvijn is DE surprise act op het allereerste Nickelodeon Familie Festival. Kalvijn (22) heeft in korte tijd een enorm aantal volgers gecreëerd met zijn YouTube en Instagram accounts.

Zijn gigantische following, die hij de 'KALFAM' noemt, steekt hij graag een hart onder de riem met de quote: 'Doe eens gek, je bent al normaal genoeg'! Hij zal samen met YouTube talent Noah (10 jaar) onder andere het nummer Nu al miljonair ten gehore brengen.


Signeersessie
Onlangs bracht Kalvijn een boek uit waarin hij vertelt over hoe hij één van de grootste YouTubers van Nederland is geworden: Van Niks naar Clicks. Op het Nickelodeon Familie Festival verzorgt Kalvijn voor het eerst een optreden met een meet & greet signeersessie, een unieke ervaring voor de fans!

Het Nickelodeon Familie Festival vindt plaats op 26 augustus op het Strand van Almere. Kids' Choice Awards-genomineerde Kaj van der Voort en Nickelodeon-presentatrice Nienke van Dijk presenteren het festival vol gave optredens en meet 'n greets. Zo verzorgen onder andere Ronnie Flex & Deuxperience, Djamila, Kraantje Pappie, Vinchenzo, Famke Louise, Gierige Gasten en STUK (DJ-sets) een spetterend live-optreden, met singer-songwriter Nielson als grote afsluiter!

Ook kun je op het festival de hele dag door jouw helden ontmoeten in de speciale meet & greet zones! Zo zijn o.a. Musical.ly (TikTok)-ster Nina Schotpoort, Girlys Blog, Vonneke Bonneke en zangeres Stefania, Nickelodeon-hosts Iris Hesseling en Stef Poelmans, maar ook de pups van PAW Patrol, SpongeBob SquarePants, Shimmer & Shine, Dora en Diego, Raphael & Donatello van de Teenage Mutant Ninja Turtles en de cast van De Ludwigs van de partij.

Voor de allerkleinsten is er een Nick Jr.-gedeelte waar niemand minder dan Nick Jr.-ambassadrice Kim Kötter zal gaan voorlezen. Ook doet Kim live verslag van het event op het Instagram account van Nick Jr.!

Met de uitgebreide en diverse programmering is het Nickelodeon Familie Festival niet alleen leuk voor kinderen, maar voor het hele gezin! Ga voor meer informatie of tickets naar: www.nickelodeon.nl/festival.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers