Surprise act: Kalvijn op Nickelodeon Familie Festival

dinsdag 21 augustus 2018

YouTube-ster Kelvin Boerma, alias Kalvijn is DE surprise act op het allereerste Nickelodeon Familie Festival. Kalvijn (22) heeft in korte tijd een enorm aantal volgers gecreŽerd met zijn YouTube en Instagram accounts.

Zijn gigantische following, die hij de 'KALFAM' noemt, steekt hij graag een hart onder de riem met de quote: 'Doe eens gek, je bent al normaal genoeg'! Hij zal samen met YouTube talent Noah (10 jaar) onder andere het nummer Nu al miljonair ten gehore brengen.

Signeersessie
Onlangs bracht Kalvijn een boek uit waarin hij vertelt over hoe hij één van de grootste YouTubers van Nederland is geworden: Van Niks naar Clicks. Op het Nickelodeon Familie Festival verzorgt Kalvijn voor het eerst een optreden met een meet & greet signeersessie, een unieke ervaring voor de fans!

Het Nickelodeon Familie Festival vindt plaats op 26 augustus op het Strand van Almere. Kids' Choice Awards-genomineerde Kaj van der Voort en Nickelodeon-presentatrice Nienke van Dijk presenteren het festival vol gave optredens en meet 'n greets. Zo verzorgen onder andere Ronnie Flex & Deuxperience, Djamila, Kraantje Pappie, Vinchenzo, Famke Louise, Gierige Gasten en STUK (DJ-sets) een spetterend live-optreden, met singer-songwriter Nielson als grote afsluiter!

Ook kun je op het festival de hele dag door jouw helden ontmoeten in de speciale meet & greet zones! Zo zijn o.a. Musical.ly (TikTok)-ster Nina Schotpoort, Girlys Blog, Vonneke Bonneke en zangeres Stefania, Nickelodeon-hosts Iris Hesseling en Stef Poelmans, maar ook de pups van PAW Patrol, SpongeBob SquarePants, Shimmer & Shine, Dora en Diego, Raphael & Donatello van de Teenage Mutant Ninja Turtles en de cast van De Ludwigs van de partij.

Voor de allerkleinsten is er een Nick Jr.-gedeelte waar niemand minder dan Nick Jr.-ambassadrice Kim Kötter zal gaan voorlezen. Ook doet Kim live verslag van het event op het Instagram account van Nick Jr.!

Met de uitgebreide en diverse programmering is het Nickelodeon Familie Festival niet alleen leuk voor kinderen, maar voor het hele gezin! Ga voor meer informatie of tickets naar: www.nickelodeon.nl/festival.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers