Sylvia Geersen en Dikke Dennis vallen af in 'Sterren Springen'

zaterdag 5 april 2014

De eerste liveshow van 'Sterren Springen' bij SBS6 zit er alweer op. En die is goed afgelopen voor schaatser Koen Verweij en realityster Joey Spaan.

Iets minder verging het Femke Meines en Sylvia Geersen. Ook de veelbesproken Dikke Dennis viel af.


Femke Meines ('Junior Songfestival') en model Sylvia Geersen vielen meteen af. Melisa Schaufeli, Regilio Tuur, Lucia Rijker en Dikke Dennis moesten zich wagen aan de jump off. De jury besloot naderhand dat Dikke Dennis moest vertrekken. Lucia Rijker mag nog even blijven.

Ook Regilio en Melisa zie je volgende week terug. Over Regilio was op Twitter overigens heel wat te doen omdat hij geen Nederlands praatte, maar zich uitsluitend in het Engels uitdrukte. benieuwd of de stemmende kijker dat zal blijven pikken in de komende afleveringen…


DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Miranda en Michel emigreren met hun zes kinderen naar een piepklein dorpje in het midden van Frankrijk. Hier willen ze een camping beginnen en gîtes bouwen in een oude schuur. Maar al snel blijkt dat het halen en brengen van alle kinderen naar de verschillende scholen in de buurt zoveel tijd kost dat de verbouwing op de tweede plaats komt. Gaat het ze lukken de camping en gîtes af te hebben voor het hoogseizoen?

'Het Roer Om', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers