Talenten tot het uiterste in MTV-serie 'FutureMe'

dinsdag 11 maart 2008

Vanaf woensdag 12 maart worden de deelnemers van de MTV show 'FutureMe' iedere week flink onder handen genomen. Confronterende adviezen, serieus zware uitdagingen; een duivels klein butlertje en een lijst van waanzinnige carričremogelijkheden. Dat staat de deelnemers van de show te wachten in hun zoektocht naar het antwoord op de vraag: Wat is mijn 'FutureMe'?

W


ie de controle behoudt en sterk in zijn schoenen staat, komt er goed van af. Maar als je twijfelt verlies je focus en ben je afgeschreven. Het is jouw FutureMe, je hebt het zelf in de hand. Jij beslist wat echt is en wat niet. Om er achter te komen of je droomcarričre voor jou is weggelegd, moet je je vaardigheden en je ideeën over je vaardigheden tot het uiterste testen.

Als jij een creatief directeur van een reclamebureau wilt worden, moet je dan creatief zijn? Als je een hippe bar wilt openen moet je dan hip zijn? Als je een dichter wilt worden, moet je dan kunnen schrijven? Als je arme mensen in Afrika wilt helpen, moet je dan niet gevoel hebben voor mensen in nood?

Al deze vragen, en andere, worden beantwoord in de 6 uitzendingen van de serie 'FutureMe'. Moeilijke onbuigzame vragen over wie je bent en wat je kan. Want als je echt een succesvol leven wilt leiden, moet je dan niet gewoon doen wat je leuk vindt en wat je goed kan? Is geen van beide het geval dan wordt dat snel duidelijk. Dus leuke ervaring of niet, FutureMe zal je carričre alleen maar goed doen.

I want my 'FutureMe'
In de eerste uitzending ontmoeten we Nicole. Ze wil zó graag doorbreken in de reclamewereld. Maar is ze in staat om goed om te gaan met een creatieve briefing en de eisen van de klant, hoe bizar die ook zijn? Lukt het haar om plannen uit te voeren op basis van een creatieve visie? Zal ze haar positie verliezen en, als gevolg, haar droom FutureMe?

'FutureMe', vanaf woensdag 12 maart om 20.25 uur op MTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers