Talkshow Eva Jinek op zondagavond en dagelijks in de winter

donderdag 14 augustus 2014

Eva Jinek presenteert vanaf 12 oktober de wekelijkse talkshow 'Jinek' op de late zondagavond op Nederland 1. Het programma was het afgelopen seizoen te zien op de zondagmiddag en promoveert nu naar de avond.

'Jinek' op de zondagavond is een opmaat naar de winter wanneer de talkshow twee maanden langs dagelijks is te zien, als vervanging van  de talkshow 'Pauw' tijdens de winterstop van dat programma.


Eva Jinek is zeer verheugd over deze nieuwe uitdaging. ''Jinek' op de zondagmiddag was mooi, de avond is een nog beter tijdstip voor een talkshow en dat we het programma een tijd lang iedere dag kunnen maken is natuurlijk helemaal prachtig. Het is spannend en ik heb er ongelooflijk veel zin om een goed journalistiek programma neer te zetten.'

De KRO-NCRV liet al eerder weten de wens te hebben een dagelijkse talkshow op Nederland 1 te maken. Die ambitie wordt nu verwezenlijkt door in de maanden januari en februari 2015 Jinek iedere dag uit te zenden.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers