Talpa: Bepaal zelf het einde van 'Boks'

donderdag 11 mei 2006

Denk jij ook altijd te weten wie de moordenaar is? Kijk dan op zondag 21 mei naar de voorlopig laatste aflevering van 'Boks'! Speciaal voor deze aflevering werden drie verschillende eindes opgenomen en jij bepaalt via sms welke wordt uitgezonden! Benieuwd? Lees er dan nu alles over op de Boks site, of bekijk het backstage filmpje dat tijdens de opnames van deze bijzondere aflevering werd gedraaid.

I


n de laatste aflevering voor de zomerstop draait alles om de moord op de populaire DJ Ultra (Jeroen van Inkel). Er zijn drie verdachten: Leontine Borsato, Thom Hoffman en Kurt Rogiers. Zij hadden namelijk als enigen toegang tot de kamer waar de moord gepleegd is....

Alle verdachten blijken een motief te hebben om DJ Ultra om zeep te helpen, dus Boks moet alles uit de kast halen om de zaak tot een goed einde te brengen. Gelukkig staat hij er in deze aflevering niet alleen voor en kan hij rekenen op jouw hulp.

Hoe werkt het?
Voor de aflevering 'Wie van de Drie' zijn drie verschillende eindes opgenomen: in iedere versie is een andere verdachte de moordenaar.

Heb jij een favoriet? Dan kun je van 15 tot en met 21 mei stemmen door de naam van jouw verdachte naar 1010 te sms'en.

Binnenkort worden de verdachten op deze site aan je voorgesteld. Degene met de meeste stemmen is 'de dader' en de daarbij passende ontknoping wordt op tv uitgezonden.

De uitslag kan van ogenblik tot ogenblik veranderen, want er kan tot midden in de uitzending gestemd worden. Pas in het laatste reclameblok vr de ontknoping wordt bekend welk slot op de buis komt. De twee eindes die niet worden gekozen, zijn na de uitzending alsnog op deze site te bekijken.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers