Talpa lanceert talkshow 'Het land van Maas en Geel'

maandag 13 november 2006

De Talpa-kijkers hebben lang moeten wachten, maar vanaf vandaag is de nieuwe late-night talkshow 'Het land van Maas en Geel' te zien.

Talp

a omschrijft de talkshow als volgt: 'Sprankelende late night talkshow met gasten uit de wereld van politiek, sport, kunst en cultuur. De waan van de dag door de ogen van Bridget Maasland en Cees Geel. Jong, gek en snel!'

Benieuwd wat dat gaat worden...
Talpa is trouwens nog steeds op zoek naar publiek. Het programma zal elke maandag tot donderdag vanuit het Ketelhuis in Amsterdam live uitgezonden worden. Wie de show wil bijwonen kan mailen naar publiekhetlandvanmaasengeel@talpamedia.tv  Vergeet daarbij niet het aantal personen, telefoonnummer en voorkeursdatum door te geven.

'Het Land van Maas en Geel', vanaf maandag 13 november om 22.30 uur bij Talpa op 10.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

TV-Visie Poll: Wat is jouw favoriete zender?
STEM NU

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers