Talpa sluit overeenkomst met clubs uit Seria A

vrijdag 31 maart 2006

Talpa heeft een overeenkomst gesloten met diverse Italiaanse clubs uit de Serie A rond de uitzendrechten van hun thuiswedstrijden tot en met 2010. Voor het lopende en volgende seizoen zijn de rechten verworven van de thuiswedstrijden van Lazio Roma, Lecce, Treviso en Cagliari.

M


et ingang van het voetbalseizoen 2007/2008 zijn daarnaast ook de thuiswedstrijden van absolute topclubs - onder meer AC Milan, Juventus, Internazionale en AS Roma - exclusief te zien bij Talpa.

De overeenkomst omvat alle uitzendrechten tot en met 2010 – dus zowel de live beelden als de samenvattingen - voor de thuiswedstrijden van de genoemde clubs. Tevens geldt de overeenkomst voor alle mogelijke distributieplatforms zoals het open tv kanaal, internet en mobiele telefoons.

Komend weekeinde kunnen voetballiefhebbers al volop genieten van Italiaans voetbal bij Talpa. Zaterdag zijn via http://www.talpa.tv/ gratis de wedstrijden van de twee grootste kanshebbers op de landstitel live te bekijken: Lecce – AC Milan en Treviso – Juventus. De beide wedstrijden beginnen om 18.00 uur. Zondag is via de website om 15.00 uur Lazio – Empoli te zien. De samenvattingen van de drie wedstrijden zijn zondagavond te zien in Café de Sport, vanaf 22.30 uur bij Talpa.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers