Talpa: tweede zender in volle opbouw

maandag 24 juli 2006

Tijdens de persvoorstelling van het nieuwe najaar van Talpa geraakte ook bekend dat de tweede zender in volle opbouw is. Als alles goed verloopt start het tweede kanaal binnen het jaar.

E


r wordt momenteel druk gewerkt aan de tweede Talpa-zender. De uitzendlicentie is binnen en momenteel wordt alles in stelling gebracht voor de start. Talpa is in druk overleg met programmamakers en televisieproducenten voor de concrete invulling van de zender.

Daarnaast geraakte ook bekend dat 'Gooische Vrouwen' verder timmert aan zijn internationale carrière. Na succes in Vlaanderen, is de serie nu ook verkocht aan Duitsland en Frankrijk. Eerder werd ook 'Samen' al verkocht aan een Duitse zender.

Ontdek iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox!
Schrijf je 
HIER  in voor 'TV-Visie extra'! 

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers