Talpa wijzigt vast contract Gordon

dinsdag 18 april 2006

Gordon is zijn vast contract bij Talpa definitief kwijt. De zender van John de Mol heeft het vast presentatiecontract met de zanger-presentator omgezet naar een freelance-overeenkomst. Beide partijen verklaren zich gelukkiger te voelen met deze aanpassing.

We

zijn er samen uitgekomen dat het zo beter is. Het is lastig om vaste afspraken te maken met Gordon omdat hij toch regelmatig problemen heeft met zijn ziekte. Hij presenteerde bijvoorbeeld een tijdje Vijf tegen Vijf, stopte daar op doktersadvies mee, pakte het na een rustperiode weer op, maar is daar nu weer mee gestopt. Zoiets is een vast televisiecontract niet vast te leggen." verduidelijkt Thomas Notermans van Talpa.
 
Ook Xenia, de manager van Gordon, is het met deze overeenkomst eens: De ontbinding is er op verzoek van Gordon gekomen. Hij wil ook de mogelijkheid hebben een nieuwe cd uit te brengen en andere dingen doen, die hij leuk vindt."
 
De kijker hoeft niet bang te zijn. Er zal niets gemerkt worden van deze overeenkomst. Programma's zoals 'Joling & Gordon over de vloer' en de soap in de aanloop naar 'De Toppers in Concert' gaan gewoon door.
 
bron: http://www.telegraaf.nl/

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers