Teleac/NOT zoekt publiek voor 2 nieuwe programma's

maandag 11 mei 2009

Voor twee nieuwe programma's die binnenkort op het scherm komen is Teleac/NOT op zoek naar enthousiast publiek. Indien je bij de opnames aanwezig wil zijn, kan je contact opnemen met het productieteam van beide uitzendingen. Wij geven je graag alle informatie mee.

<


STRONG>'Écht niet?!'
Presentator Frank Lammers met 2 teams bestaande uit voornamelijk BN'ers.
Leuke, grappige filmpjes waarvan onze 2 teams moeten raden of ze echt zijn of niet. Publiek mag actief meedoen en word misschien zelf ook wel aan een test onderworpen.. (Voorbeeld onderwerpen: Hoe kan ik eeuwig leven? / Hoe kan ik een kogel stoppen?)

Opnames: 10 t/m 14 augustus 2009
Locatie: Westerunie te Amsterdam
Leeftijd publiek: vanaf 16 t/m 35

'De Bovenkamer'
Presentator Jan Jaap van der Wal.
Praatprogramma over interessante wetenschappelijke onderwerpen. Op een leuke  manier gebracht door Jan Jaap. Publiek mag actief meedenken en vragen stellen tijdens de opnames. (Voorbeeld onderwerpen: Wat is seks? / Wat is Islam?)

Opnames: 24 t/m 28 september (26 september niet)
Locatie: Team studio te Hilversum
Leeftijd publiek: vanaf 16 t/m 45

Teleac/NOT biedt je een gezellig dagje uit en interessante onderwerpen. Natuurlijk wordt er gezorgd voor tussendoortjes, drinken en gezelligheid! Je reiskosten worden vergoed.

Meer informatie of aanmelden? Mail dan naar: lindab@teleacnot.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers