'Telekids Goes Starz!': echte feetjes in een getekende wereld

zaterdag 7 oktober 2017

Sinds deze week zendt RTL Telekids de gloednieuwe Nederlandse kinderserie 'Starz' uit. 'Starz' is grappig, spannend en muzikaal en maakt van elke dag een feestje!

Het programma richt zich primair op jonge kinderen van 3 tot 5 jaar.


In de serie figureren drie feetjes die samen Starz vormen; Magic, Glitter en Glowy. Het sprookjesachtige drietal vliegt als ware helden op een wolk door het kleurrijke en sprookjesachtige Sterrenland. En er is Tunus de Elfentovenaar… Tunus wil heel graag de toverkrachten van Starz afpakken en doet er samen met zijn hulpjes, lekkerbek Yummy en snuggere Dummy alles aan om hen dwars te zitten. Lukt het Starz om het probleem op te lossen en hun toverkrachten te behouden..? De drie feetjes zijn heel creatief en fantasierijk als ze samenwerken. Elke aflevering wordt afgesloten met een vrolijk liedje.

Van fee Magic kun je heel wat opsteken als het gaat om lekker koken. Met haar Mi-Ma-Magic sterrenstaf in de vorm van een pollepel kan zij op het juiste moment van alles toveren. De sportieve fee Glowy zet graag iedereen in beweging en kan alles wat Magic tovert verplaatsen met een magische straal uit haar Go-Go-Glowy sterrenbal. De betoverende fee Glitter laat zien hoe je creatief te werk kunt gaan en heeft een wondere Glim-Glam-Glitter Sterrenspray die alles mooier maakt.

De televisieserie 'Starz' wordt geproduceerd door Starz Entertainment en is een mix van geanimeerde en live action beelden. Het is de missie van de makers om kinderen te inspireren om ‘creatief te denken’ en ‘samenwerken te werken’. Vanaf het najaar zal Starz ook optreden in diverse plaatsen in het hele land.

RTL Telekids zendt het programma op weekdagen uit rond 11.15 uur in het Telekids Mini’s blok. Daarnaast kan het programma worden bekeken in de Telekids app.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers