'The Bold and The Beautiful' viert 30-jarig bestaan bij RTL 8

maandag 5 juni 2017

De eerste twee weken van juni staan bij RTL 8 in het teken van 'The Bold and The Beautiful'. De immens populaire soapserie bestaat dit jaar 30 jaar en dat is reden voor een feestje.

Vanaf maandag 5 juni gaat RTL 8 terug naar 1987 en worden, direct na de reguliere uitzending, de eerste tien afleveringen van de serie uitgezonden. In 'The Bold and The Beautiful - The Beginning' maakt de kijker een trip down memory lane en zijn een zeer jonge Ridge, Brooke, Katie en Eric te zien.


Op donderdag 8 juni is de jubileumuitzending te zien. Hierin maakt de familie Forrester zich in Australië op voor het huwelijk van Liam en Steffy. Aan het einde van deze aflevering blikken John McCook (Eric Forrester) en Katherine Kelly Lang (Brooke Logan) kort terug op 30 jaar ‘The Bold’. Later die avond, na de classic-uitzending, kunnen de fans op de Facebook-pagina van RTL 8 live chatten met John McCook, die vanaf het eerste uur Eric Forrester speelt.

Prijsvraag
Ook de kijker wordt in het zonnetje gezet. Trouwe fans maken via de website van RTL 8 kans op een speciale reis naar L.A.. Hier brengen ze een bezoek aan de set van 'The Bold', maken ze een tour langs de belangrijkste filmlocaties van de serie en hebben ze een meet & greet met de cast. De prijsvraag loopt tot vrijdag 9 juni.

'The Bold and The Beautiful', iedere werkdag om 18.05 uur bij RTL 8.
'The Bold and The Beautiful - The Beginning', 5 t/m 16 juni om 18.35 uur bij RTL 8.
Livechat met John McCook, donderdag 8 juni om 19.00 uur op de Facebook-pagina van RTL 8.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers